donderdag 2 juli 2009

Vorderingen

Ik zal niet zeggen dat de aanmeldingen voor www.toeleveren.com binnenstromen, want er zijn maar een beperkt aantal uitnodigingen de deur uit gegaan. Op die uitnodigingen wordt wel leuk gereageerd. We hebben gisteren een berichtje van een slijperij gekregen dat ze er verder over willen praten. De vakanties zitten er ook daar aan te komen , dus het zal even duren voor alles niet alleen goed op de rails staat, maar ook echt rolt.

Tot nog toe heb ik blije berichten gehad van :

Een collega verspanend bedrijf waar ze draaien en frezen, een rondslijperij, een plaatbewerker en een galvanisch toeleverings bedrijf. En natuurlijk onze eigen automatendraaierij, die doet vanzelfsprekend ook mee.

Ik ga dus alvast over een opvang denken van eventuele aanvragen die nu al binnen zouden komen, want ook uitbesteders zijn welkom op www.toeleveren.com , en wel met al hun vragen aan de aangesloten toeleveranciers.

www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort herbouwd en gevuld worden!

Geen opmerkingen: