woensdag 15 juli 2009

Compleet?

Na de eerste voorzichtige, blije, reacties, beginnen de toeleveranciers die ik benaderd heb steeds meer warm te lopen voor het plan achter toeleveren.com. Het was even afwachten, en intern bespreken Want dat was toch wel vreemd, de deelname aan toeleveren.com werd (bijna) gratis aangeboden. Alleen de werkelijke kosten, en die dan nog gezamenlijk te dragen. Maar het idee van een collectieve website, die dus bijna niets kost, begint nu in te zakken.

Want de voordelen zijn natuurlijk en vanzelfsprekend:

Door de gezamenlijke presentatie hopen we bij meer uitbesteders belangstelling te wekken. Want als je alles op één adres vinden kunt, hoef je niet verder te zoeken.

Geen grote aanslag op het reclame budget, dus betere aanbiedingsprijzen.

Door collegiale samenwerking zijn ook grotere projecten gezamenlijk ‘te behappen’.

En om ons scherp te houden doen er per ‘discipline’ straks meer dan één aanbieder mee, zodat we altijd de beste capaciteit voor de klus aan kunnen bieden. Dat is een groot voordeel voor zowel de uitbesteder als de toeleverancier. Want je bent op je best als je doet waar je goed in bent. De opdrachtgever krijgt dus de keuze uit concurrende aanbiedingen, en de uitbesteder krijgt uiteindelijk het werk dat hem het beste past.

Er komen er steeds meer toeleveranciers bij, maar we zijn nog niet compleet. Het kan altijd beter. We houden u hier op de hoogte.

www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort herbouwd en gevuld worden!

Geen opmerkingen: