donderdag 9 juli 2009

Beginnetje

Ik heb een beginnetje gemaakt met de opzet van de nieuwe website over toeleveren en uitbesteden. Nu is het even wachten op de reacties op de uitnodigingen. Want hoewel deze positief ontvangen zijn wil natuurlijk wel iedereen zijn eigen inbreng, en moet er van alles besproken worden. Pas als dat traject doorlopen is komt de informatie los, en kan ik verder gaan met invullen. EN misschien wordt het dan wel weer een heel andere website, daarom is de opzet nu heel eenvoudig gehouden.
Want als draaier kan ik toch moeilijk zelf een informatieve of wervende pagina over, bijvoorbeeld, spuitgietwerk of constructiewerk schrijven. En als ik de web-pagina over draaiwerk opfleur met wat plaatjes van draaiwerk zien de andere pagina’s er gelijk zo bloot uit.

De informatie op de toelever website www.toeleveren.com zal summier moeten zijn, omdat we een heel groot terrein bestrijken. Als dat allemaal in detail verteld moet worden wordt het op den duur wel onoverzichtelijk. Uiteindelijk hebben de aangesloten en nog aan te sluiten toeleveranciers (bijna) allemaal een eigen website waar de specifieke bewerking (of andere) capaciteit van de toeleverancier te vinden is.


www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort herbouwd en gevuld worden!

Geen opmerkingen: