maandag 13 juli 2009

Enthousiasme

De reacties op het plan om met www.toeleveren.com te beginnen worden steeds enthousiaster. Het kan alleen even duren voordat dat op de website merkbaar wordt, want er moeten steeds meer neuzen gericht worden. Gelukkig hoeven al die neuzen niet de zelfde kant op. Als iedereen de zelfde kant op kijkt dan zie je een heleboel niet. En wij toeleveranciers zijn allemaal verschillend, en we hebben allemaal een andere kijk op de zaak. Een voorbeeldje: Als automatendraaierij willen wij graag een automatenkwaliteit aluminium om te verspanen, en de anodiseur prefereert zo zuiver mogelijk aluminium. Het leuke is dat we elkaar kennen, en samen kunnen werken. Dus we bespreken het betreffende onderdeel, en we komen met een, voor de gebruiker, oplossing.

Het zal even duren voordat alle neuzen alle goede kanten op staan, want eerst moeten de vakanties voorbij. Zoveel mensen, zoveel wensen, dus geen collectieve sluiting van alle www.toeleveren.com toeleveranciers. Wij gaan gewoon door met toeleveren, maar de ontwikkelingen van www.toeleveren.com staan op een iets lager pitje.

www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort herbouwd en gevuld worden!

Geen opmerkingen: