maandag 20 juli 2009

What's in a name?

Toeleveren, subcontracting of outsourcing. In principe zouden het synoniemen zijn, maar gaandeweg hebben de woorden toch een wat verschillende betekenis gekregen. Outsourcen staat nu vooral voor ‘van ver weg halen’. Die betekenis van outsourcen is zelfs zo nadrukkelijk geworden dat dicht bij (maar toch in een buitenland) , uitbesteden ‘nearshoren’ is gaan heten. Subcontracting staat vooral voor een langdurige samenwerking aan een project, alsof er geen kortlopende contracten zouden bestaan. Maar ook een ‘sub-contract’ kan plotseling opgezegd worden.

Omdat wij de verschillende betekenissen kennen en duidelijk proberen te zijn noemen wij ons ‘toeleveren.com’. We zijn toeleveranciers, en we zijn commercieel. Hoe kunnen wij nog duidelijker onze bedoeling aangeven?

Voor uitbesteden van draaiwerk, freeswerk, plaatwerk, galvanische bewerkingen als verzinken, vernikkelen en vertinnen, spuitgietwerk, en nog veel meer uitbesteed werk kunt u bij ons terecht. Probeer het , en laat u aangenaam verrassen.

www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort herbouwd en gevuld worden!

Geen opmerkingen: