vrijdag 26 juni 2009

Leven in de tent

Er zijn een aantal toeleveranciers uit ons eigen netwerk van klanten, leveranciers en collega’s geselecteerd en uitgenodigd om mee te doen aan toeleveren.com. Het loopt nog niet storm, maar de eerste positieve reacties kwamen bijna met kerende e-mail retour. Voor de overige bedrijven is het kennelijk even wennen aan de gedachte dat ze (voorlopig) voor bijna niets aan een toelever collectief mee kunnen doen. Want toeleveren.com is geen bedrijf op zich, maar een gezamenlijke presentatie van een groep zelfstandige toeleveranciers, die u samen een compleet pakket aanbieden.
De spelregels op de zakelijke markt veranderen snel, en we moeten er gewoon een keer aan gaan wennen dat we ons zelf op de kaart zetten. Reclame makers weten onvoldoende van onze bezigheden, en kunnen alleen maar met vage wervende teksten komen. Reclame die bijna 100% inwisselbaar is tegen de reclame van ieder willekeurig ander toeleverend bedrijf.
Daarom moeten wij zelf vertellen en laten zien wat we doen, en geïnteresseerden op het bestaan van de website wijzen. Want dat is eenvoud voor een inkoper: nooit meer hoeven zoeken!

www.toeleveren.com is een groeiende verzameling van gespecialiseerde, onafhankelijke toeleveranciers voor de industrie en het MKB. Houdt de website in de gaten, want nu is het nog een ‘kennismakings kladje’, maar hij gaat binnenkort gevuld worden.

Geen opmerkingen: